1 mar. 2013

Meciul Zilei : 1.Mar.2013 - SemiCastigat

Desi am dezbatut aproape intreaga zi , intreaga echipa nu este unanima , motiv pentru care , astazi exista doua pronosticuri . Ca sa evitam alte discutii , vom cataloga ca si bonus de 1 Martie.

Intai de toate , derby-ul serii , meciul dintre Napoli si Juventus . Cele doua echipe , cu o reputatie prea lunga pentru a intra in detalii , au o putere de joc de nedescris , aparare si atac mult peste asteptari.Juventus insa , a avut probleme in a invinge Napoli pe teren propriu , reusind mereu sa piarda toate punctele , exceptand ultimul meci care a fost 3-3 . Ceea ce vreau sa subliniez este ca Napoli a reusit cu chiu cu vai sa invinga campioana Italiei , mai putin ultimul meci jucat acasa.De obicei ,echipele italiene nu se dau in vant dupa egaluri , atacul fiind cartea cea mai jucata , dar este si acesta un rezultat.

Cel de-al doilea meci este cel jucat in Primera , meciul dintre Getafe vs Real Zaragoza . Gazdele au rezultate chiar bune acasa , cel putin ultimele 10 meciuri au fost fara infrangere , pe cand Zaragoza se chinuie sa nu retrogradeze.Echipa lui Sapunaru are probleme mari in deplasare , avand numai egaluri si infrangeri . In ciudat faptului ca cele doua echipe au castigat in mod surprinzator in deplasare in ultimele doua intalniri directe , astazi va fi un meci destul de echilibrat , cu un rezultat final de egal.

Napoli - Juventus @ X cota 3.20
Getafe - Real Zaragoza @ X cota 3.40

Speram sa va fie folositoare :) Mult noroc tuturor si LA MULTI ANI .


UPDATE : Scor final :
Napoli - Juventus 1-1 . Pronostic Castigat.
Getafe - Real Zaragoza 2-0 . Pronostic Pierdut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu